Flynn Berry

Dubbelliv av Flynn Berry

  • Titel: Dubbelliv
  • Författare: Flynn Berry
  • Förlag: LB Förlag
  • ISBN: 978-91-7799-034-5
  • Antal sidor: 236
  • Finns hos: Adlibris / Bokus

Recensionsexemplar från LB Förlag, stort tack!

Handling: Claire är en hårt arbetande läkare som lever ett stillsamt liv i London. Hon är också dotter till en av Englands mest ökända misstänkta brottslingar, fast det är hon noga med att dölja.

För nästan trettio år sedan bröt sig någon in i huset där Claire och hennes familj bodde. Barnflickan hittades brutalt mördad och Claires mamma var svårt skadad. Senare hittades Claires pappas bil övergiven med blodfläckar på sätet, men ingen har sett honom sedan dess.

När polisen nu meddelar att hennes pappa har synts till rämnar Claires uppbyggda fasad. Hon vet inte om hon är dotter till en mördare eller till en oskyldig man, men hon är beredd att offra allt för att få reda på sanningen. 

Kommentar: Jag har tidigare läst ”Sargad” av denna författare vilken jag tyckte var helt ok.

Dubbelliv är lite för rörig och seg för mig, det är som att jag väntar under hela läsandes gång att det ska ta fart men det gör det inte.  Det är inte förrän de sista kapitlen det blir oerhört spännande men det är på tok för sent, det är som en enda lång transportsträcka och jag känner mig nästan snuvad på konfekten.

Claire är en intressant karaktär men även här känner jag mig snuvad på godiset eller som att jag missat något, under hela boken försöker hon leta rätt på sin pappa och när hon väl gör det så får historien ett väldigt abrupt slut, ingen förklarning överhuvudtaget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s