Lotta Luxenburg

Rättskiparen av Lotta Luxenburg

Titel: Rättskiparen
Författare: Lotta Luxenburg
Förlag: Bokfabriken
ISBN: 978-91-7835-243-2
Serie: Stockholmsgruppen #2
Antal sidor: 287
Finns hos: Adlibris / Bokus

Recensionsexemplar från: Bokfabriken, stort tack!

Handling: När Isabella Knyckare, vid specialenheten Stockholmsgruppen, kommer över uppgifter om ett hemligt polisnätverk hamnar hon åter i utsatt läge. Nätverket är misstänkt för att ha ställt sig över lagen i jakten på Stockholm värsta brottslingar. Vilka av kollegorna i Polishuset kan Isabella lita på? Hur långt är de skyldiga beredda att gå för att sanningen inte ska komma ut? När Isabellas internutredning dessutom visar att henens fästman, som blivit ihjälskjuten i tjänsten, var ett bondeoffer i nätverkets kamp mot brottsligheten blir Isabellas utredning djupt personlig. 

Kommentar: Tyckte om första delen ”Infiltratören” i denna serie. Som alltid rekommenderar jag att läsa en serie i den ordning de skrevs, man får mycket mer förståelse till karaktärerna.

Det tar fart direkt från början. Det är spännande, rappt, bra intrig. Det händer något hela tiden, helt enkelt en spännande bladvändare. Här får vi komma karaktärerna närmare inpå livet än vad vi fick göra i föregående bok, gillade det och att lära känna dem bättre. Språket är lätt att ta till sig, korta kapitel som ofta avslutas så man vill fortsätta läsa. Boken avslutas med en cliffhanger såklart så man vill ju läsa nästa del nu.

Betyg: 3 av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s