Jesper Stein

Oro av Jesper Stein

Titel: Oro
Författare: Jesper Stein
Förlag: Polaris
ISBN: 978-91-7795-092-9
Serie: Axel Steen #1
Antal sidor: 429
Finns hos: Adlibris / Bokus

Handling: Natten efter polisens stormning av Ungdomshuset i Nörrebro bryter gatustrider ut mellan polis och demonstranter. 

Morgonen efter hittas en ung man död på en kyrkogård i centrala Köpenhamn. Mördad. Den döde är klädd i svart rånarluva och verkar vara en demonstrant. Detta kastar misstankar mot polisen som hade kyrkogården under tung bevakning medan oroligheterna pågick. Kan det vara en polis som har gått för lång tid i stridens hetta? 

Den unga autonoma Piver får tag på en video som visar vad som verkligen hände på kyrkogården den natten. Innehållet i videon får honom att snabbt fly från Köpenhamn. Biträdande polischef Axel Steen är satt att leda utredningen som tar honom till både gangster och långt ner i polisens egna korridorer. 

Kommentar: En serie jag varit sugen på ett tag efter att ha fått del 3-5 från förlaget. Deckare/kriminalromaner/thrillers/spänning läser jag ju mycket av. Skandinavier kan detta med att skriva spänning känner jag. Boken började bra men dessvärre tröttnade jag ganska snabbt. Jag kände att det saknades något kan inte sätta fingret på vad. Boken var på tok för lång för sitt eget bästa.

Betyg: 2 av 5
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Helvetica; color: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Helvetica; color: #000000; min-height: 17.0px} span.s1 {font-kerning: none}

2 reaktioner till “Oro av Jesper Stein”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s