Kristina Ohlsson

Mios Blues av Kristina Ohlsson

Titel: Mios Blues
Författare: Kristina Ohlsson
Förlag: Pocketförlaget
ISBN: 978-91-7579-149-4
Serie: Martin Benner #2
Språk: Svenska
Antal sidor: 390
Finns hos: Adlibris / Bokus 

************************************************************************************************************************************
Handling: Var är Mio? Vad hände egentligen på Mios dagis den där sista dagen? Mot sin vilja har Martin Benner dragits in i jakten på den försvunne fyraåringen. Så länge barnet är borta, kommer inte den hänsynslösa maffiaorganisationen att lämna honom i fred. Desperat följer Martin upp de få spår som finns. 

Men Mios försvinnande är inte Martins enda problem. Han måste också bringa klarhet i vem som försöker sätta dit honom för mord som han inte begått. Han blir allt mer paranoid för var dag som går. Vem kan följa honom så nära utan att själv bli synlig?

Jakten på sanningen ställer honom inför ett ohyggligt dilemma: Kan han rädda både Mio och sig själv? Eller krävs ytterligare offer för att Marin Benner ska få ro? 

Mios Blues tar vid där den dramatiska thrillern Lotus Blues slutade. 
~Goodreads.com~
————————————————————————————————————————————
Kommentarer:Jag slängde mig över denna pocketbok samma dag som den släpptes i butik. Mios Blues fortsätter direkt där Lotus Blues slutade. I början av boken fanns en liten kort sammanfattning, det gillade jag. Jag läste Lotus blues i början av december förra året så jag uppskattade en liten sammanfattning.

Den här boken är bra, jag kände dock att den första boken i denna serie var snäppet bättre. Mios blues är fortfarande en mycket bra bok jag tyckte bara att Lotus blues var strået vassare. Trots detta så är Mios blues en mycket bra fortsättning, man har inte tråkigt en enda stund. Det är en riktig bladvändare, den är helt omöjlig att lägga ifrån sig.

Det är spännande från första sidan med en spännande och oförutsägbart slut som jag blev överraskad av. Precis som i föregående bok berättar Martin Benner sin historia för en journalist, jag gillar det upplägget. Egentligen borde jag inte gilla honom men jag kan inte låta bli att göra det, Ohlsson får mig att tycka synd om honom, att heja på honom och att gilla honom. Han är egentligen en skitstövel som behandlar alla i sin närhet som skit förutom adoptivdottern Belle.

Kristina Ohlsson är verkligen en av mina favoritförfattare. Hon är fantastisk på att göra det hon gör. Jag vill påstå att hon är den bästa deckarförfattarna vi har.

Betyg: 4 av 5.

Böcker jag läst av Kristina Ohlsson:
Askungar
Tusenskönor
Änglavakter
Paradisoffer
Davidsstjärnor
Lotus Blues

11 reaktioner till “Mios Blues av Kristina Ohlsson”

  1. Efter jag hade läst Lotus blues så tänkte jag att jag snabbt skulle ge mig på Mios blues. Det har jag fortfarande inte gjort. Fattar inte hur det kan bli så där.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s