Simona Ahrnstedt

Betvingade av Simona Ahrnstedt

Titel: Betvingade
Författare: Simona Ahrnstedt
Förlag: Ponto Pocket
ISBN: 978-91-7475-106-2
Språk: Svenska
Antal sidor: 357
Finns hos: Adlibris / Bokus 

************************************************************************************************************************************
Handling: En påtvingad relation mer passionerad än de kunnat ana. 

Sverige 1349. En medeltid som du aldrig mött den förut. 

En egensinnig kvinna. Illiana Henriksdotter. Hårt hållen och strängt fostrad. En intelligent ung kvinna av hög börd, skicklig på alla helar och dödar.

En ärrad krigare. Markus Järv. Räddad från död och tortyr som barn, traumatiserad och brutal som vuxen. Riddare och kungens närmaste man. 

En passionerad resa. Olika som natt och dag, är Illiana och Markus bara överens om en sak: De vill inte ha med varandra att göra. Men ödet vill annorlunda och tillsammans tvingas de ut på en resa fylld av mod, återhållen åtrå och en livsfarlig fiende ur det förflutna.  

~Goodreads.com~

————————————————————————————————————————————
Kommentarer: Jag tyckte om Simona Ahrnstedts första bok “Överenskommelser”, men den här boken föll mig inte riktigt i smaken. Det kännes som att boken inte riktigt kom igång. Jag tyckte nog att den var något tråkig samt väldigt förutsägbar. Historien kändes inte heller riktigt spännande.

Den här boken ska ha beskrivits som en svensk version av Fifty Shades böckerna fast i medeltiden. Men nja jag kan nog inte riktigt hålla med, utan den kändes mer som en Harleqiuin roman. Jag kom på mig själva med att nästan skumma igenom en del av texten, så allt besviken blev jag då jag hade förväntat mig mer efter att ha läst hennes debutbok som jag verkligen gillade.

Jag fattade inte heller tyckte för någon av karaktärerna, varken för Markus eller Illiana. Historien med Markus förflutna tyckte jag hamnade i skymundan, det kändes till en början spännande och jag ville veta vad som hade hänt honom och gjort den till den han var. Men vi blev presenterade för det i början och sedan på slutet löste det sig bara så där pang bom.

Visst gillade jag att vi befann oss i en helt annan tid och värld än vad vi lever i nu men det räckte inte riktigt för att jag skulle fatta tycke för historien. 

Betyg: 3 av 5.

Böcker jag läst av Simona Ahrnstedt:
Överenskommmelser

2 reaktioner till “Betvingade av Simona Ahrnstedt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s